2020-01-01 498 views
好有懷舊風味六七十年代裝飾,如果純粹打卡呢間餐廳真係一流,服務態度都係同60年代一樣😒如果你問下上一代人老冰廳嘅服務態度係點,相信你一定感受得到,除咗一樣就係食食下佢哋拖地要我縮腳末感受得到, 其他都可以話係當年一樣至於食物方面我點算咗三個黑松露海皇炒飯老鳳雞翼撈一丁同埋午餐D美式香草燒春雞三個餸佢哋都應該係有諗過同埋設計表面上真係唔差 好似好靚好似好足料但係如果以食物質素來計可以叫低水平黑松露海皇炒飯飯唔夠熱啲蝦就梅嘅 飯粒亦都太軟翠玉瓜唔夠淋 可以話係一個九唔搭八大雜燴之後你睇下個老鳳雞翼撈丁又鹹又乾你睇完張相你都睇得到最後講返我個午餐D, 店員好有禮貌地問我係咪食dog🐶餐, 我再重申我係食D餐, 佢哋嘅員工依然堅持我係食Dog餐😒, 不過都係講返個食物味道春雞本身食佢嘅嫩滑如果唔係就叫春雞,但係估唔到佢可以煮得咁乾咁難食整體而言去完打卡就唔使再嚟食

至於食物方面我點算咗三個

黑松露海皇炒飯飯唔夠熱啲蝦就梅嘅 飯粒亦都太軟
翠玉瓜唔夠淋 可以話係一個九唔搭八大雜燴

之後你睇下個老鳳雞翼撈丁
又鹹又乾你睇完張相你都睇得到

最後講返我個午餐D, 店員好有禮貌地問我係咪食
春雞本身食佢嘅嫩滑如果唔係就叫春雞,
但係估唔到佢可以煮得咁乾咁難食

整體而言去完打卡就唔使再嚟食