2021-09-07 1093 views
呢間餐廳又係另一間由細到大嘅餐廳!屋企人每次去親都係呢幾款食物😂長情都爆!今次同媽咪經過尖沙咀,又上黎幫襯下先📍乾炒牛河炒得上色均勻,調味剛剛好❤️不過就油膩咗少少。炒河粉真係好難控制得好🥲落油唔夠就會黐埋一舊,落得太多油又會好油。。。希望下次再嚟食會好啲佢有另一個招牌菜叫做瑞士汁炒牛河,都好多人叫,口味會比乾炒牛河甜dd📍 乳鴿另一款我哋成日食嘅就係乳鴿,肉質幼嫩,juicy🤤🤤 媽咪食得好開心呀!不過如果你想要服務好好嘅餐廳,佢哋就未必比到你啦。店員有時會好幽默,幽默到你都唔知點答佢好😆😆😆但係黎懷舊一番,就係一個唔錯嘅選擇既~
呢間餐廳又係另一間由細到大嘅餐廳!

📍乾炒牛河

📍 乳鴿