2020-12-30 256 views
在疫情期間,政府的政策令人不思其解🥲每日只可以在六點前堂食❌🕰6️⃣-咁就唯有早啲起身,鍛鍊自己對時間嘅觀念喇~今次就嚟到了上環😉經過朋友的推介後,大家一同前往瑞記咖啡☕️-位置:熟食市場入口只有一個,上完一層後,先量體溫,跟住直行到尾,會有扶手電梯再上一層😇-雖然未上到,但一般都會意識到熟食中心的環境不是很好😶這次卻遇上清潔工人在洗地:地面濕滑、四處污水💧令我地走路十分困難😭-去到需要自行搵位的!經過討論我地嗌左招牌西多士、餐蛋多士、樽仔奶茶同咖啡☕️-等待時間不算太長,價錢相宜🙂係等候嘅過程飲品先上,由於我只係試左樽仔奶茶,味道純滑、奶味都ok👌🏻朋友就說樽仔咖啡一般了,所以佢話後悔了haha🤣-西多士新鮮食,很不錯,即使凍左都一樣脆,港女習慣影左先食😜性價比尚算不錯;🍳餐蛋多士都屬正常,烘底係無敵正,平時食茶記啲常餐就算烘完都係淋身🤷🏻‍♀️-結論:值得一試😌但必須要接受惡劣嘅環境
在疫情期間,政府的政策令人不思其解🥲
每日只可以在六點前堂食❌🕰6️⃣
去到需要自行搵位的!
經過討論我地嗌左招牌西多士、餐蛋多士、樽仔奶茶同咖啡☕️
等待時間不算太長,價錢相宜🙂
結論:值得一試😌但必須要接受惡劣嘅環境

2020-12-29
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$40 (Tea)
  • 西多士
  • 樽仔凍奶茶