第三站

Station 3 Cafe
2021-09-08 27 views
餐廳環境好大好舒服!墨西哥香辣肉丸燴意粉肉丸都幾有咬口,唔會話太辣,會有啲香料。意粉都好滑,唔會散修修,咬落去都有彈口。而啲醬汁唔會太濃,唔會太結,岩我口味!芝士火腿飛碟想到碟都幾暖既,芝士都唔算太用不過都有好濃嘅芝士味,麵包都唔會太過乾硬。蜜糖芥茉單骨雞翼啱啱先上菜,炸到熱辣辣,出面炸到好鬆脆,裏面啲肉都多汁,點埋啲芥末醬非常之好食!審判飲品充滿塔羅嘅味道,份量仲要好鬼大份添,顏色好特別,裡面其實係青蘋果,菠蘿,薄荷檸檬味果汁沙冰,唔會太甜,有冇去喉嚨舒服晒!啱啱食完濃味既野飲呢杯最好不過!藍莓芝士蛋糕我自己唔鍾意食得太甜,件蛋糕做到啱啱好,唔會太過甜膩,口感都比較綿,當然有好香嘅芝士味啦,藍莓醬都比較豐富!
餐廳環境好大好舒服!

墨西哥香辣肉丸燴意粉

肉丸都幾有咬口,唔會話太辣,會有啲香料。
意粉都好滑,唔會散修修,咬落去都有彈口。
而啲醬汁唔會太濃,唔會太結,岩我口味!

芝士火腿飛碟

蜜糖芥茉單骨雞翼

審判

啱啱食完濃味既野飲呢杯最好不過!

藍莓芝士蛋糕