2022-01-03 1210 views
懷舊復古校園風 小時光Scoool🏫係食台灣野㗎🤩裝修好特別 以懷舊班房做主題 見到呢啲枱枱櫈櫈 好有台灣味道 聯想到啲台劇😂望住呢個環境 聽住識唱既台灣舊歌 好舒服☺️🌈紅燒牛肉麵 $60我第一啖一定係飲左湯底先😚好味!牛肉好腍 份量多 重牛味😍牛筋大大條 份量都多 口感韌嫩👍🏻麵條粗幼啱啱好 有台灣的味道👌🏻仲有啲酸菜 紅蘿蔔 白菜仔 所以呢碗麵好味得嚟 性價比極高💯🌈台式魯肉飯便當 $58我會稱呢個便當為抵到爛既便當😂好豐富!有雞翼 滷蛋 豆干 蘿蔔 海帶 豬耳😋一個人食都食唔晒 全部都最少有兩件 好多好正呀 份量就十分足夠啦 味道可以更入味 滷水味唔夠重呀💪🏻魯肉飯好大碗🤣多汁多魯肉多飯 大食既都一定飽!放心 反而我會想少啲魯肉汁 🌈炸甜不辣 $40友人話未食過甜不辣 我講唔到甜不辣係點既味道同點解叫甜不辣😂總之好好味 煙煙韌韌 我中意食啦😋份量正常 有條狀同片狀 我覺得片形狀係好味啲😌🌈百香果綠茶 少甜少冰 $28首先個長頸鹿杯好cute好靚😍入面放左冰 嘢飲另外用conical flask裝住 飲幾多先倒落杯冰入邊☺️好中意呢!冇得走甜 但少甜都還好🌈水蜜桃梳打 少冰 $35正
🌈紅燒牛肉麵 $60

好味🧡🧡🧡🧡🧡
抵食💜💜💜💜💜
再戰率💛💛💛💛💛
2021-11-20
$110 (Lunch)
  • 紅燒牛肉麵
  • 台式滷肉便當