2018-07-05 690 views
星期六嘅下午,朋友話帶我試新野,銅鑼灣市中心嘅唐樓樓上鋪。🏠門口嘅設計好有特色,餐廳嘅設計好warm。鋪頭嘅座位唔算多,但係有個小露台,所以有室外座位🌳。如果唔係太熱坐室外都幾有氣氛🌼🌞。。食物方面,前菜嘅🦆鴨肝,我極力推介。真係好好食,個多士又暖暖地,再加埋個醋,真係想再encore😋😋。兩個主菜,我哋都係揀咗鹹味。我個人比較喜歡mushroom個個。sausage嗰個其實都OK ,不過就冇乜驚喜。本來我都好想試多個甜嘅🥞,但由於朋友唔太食甜食,而且我已經好飽,所以最後冇叫到。下次有機會,我一定會再嚟試過。三五知己星期六日傾吓計食下野,真係一個唔錯嘅選擇。👍🏻👍🏻
Foie  Gras
La  Super  Complete
La  Toulouse
Cappuccino
2018-06-30
$220 (Lunch)
Foie  Gras
La  Super  Complete