而家成日都講北上消費,其實留港消費都有好多好嘅選擇呀。今晚約埋一班朋友一齊嚟赤柱美利樓呢間King Ludwig Beerhall(帝樂-德國餐廳)聚下。呢間係一間傳統德國餐廳,餐廳嘅佈置採用德國傳統的木質家俱,燈光同佈置好有party嘅感覺,營造出一種舒適而放鬆嘅用餐環境。餐廳員工服務都好好,所以食得好開心!👍我哋order咗:🍻慕尼黑啤酒節待色拼盤 $1588GERMAN Meat PLATTERS拼盤有酥炸薄牛仔,脆皮燒豬肘及豬腩,聖路易斯燒排骨,不紐倫堡腸,維也納豬肉腸,火焰牛肉串,燒虎蝦,酸椰菜,炸薯,燒粟米,配埋啤酒🍻🍹豐富又好味😋😋拼盤份量好大好多,我哋一見到都嘩嘩聲😂,8個人都好夠食,大家都食得好享受。下次有機會再嚟😎
我哋order咗:
🍻慕尼黑啤酒節待色拼盤 $1588