尋晚到餐廳晚飯被安排坐在梳化位置,坐低後發現只得一隻筷子,所以示意姓馬的大黑框眼鏡扁口扁面的女士應取多一隻筷子,之後發覺梳化上有一舊肉,於是便取餐紙把它包住掉咗地上,因為覺得人哋食剩既肉衛生問題唔會擺返自己張枱度,點知個姓馬女士應比筷子我嗰陣時好大聲咁講,小姐下次唔好張張紙掉落地下個餐廳已經好嘈,佢可以大聲到周圍啲枱都望過嚟,咁我執返張紙巾上嚟,想話比佢聽點解同俾佢掉咗去,佢即刻調頭即刻走咗仲有就係有一個四50歲比較矮嘅男侍應永遠都係將啲食物揼落張枱度,有一次個火鍋爭啲倒瀉, 同佢地講要搵經理投訴,居然全部人都話唔知經理喺邊度,唔知經理姓乜名乜,行開左半個小時都未返餐廳,蛇鼠一鍋 ,呢間乜嘢日本餐廳嚟㗎?依家仲有依啲咁嘅服務態度,蛇鼠一鍋,以後都吾會俾錢佢哋賺㗎啦!咁大個人未試過食到咁勞氣!都幫襯左有幾年,係時候做個了斷,以後唔會幫襯㗎啦!成個大本營咁多餐廳food Court大把得揀
2019-06-11