2019-12-28 723 views
今日 去完superpark玩, 同小朋友去食飯 最近就呢間啦,去到叫咗個mini burger同埋quasedilla Mini burger餐牌上有菜肉煙肉, 但上枱就畀咗個 沒有菜沒有煙肉好hea的burger畀我. 唔緊要啦,我以為佢搞錯咗。咁我好好態度地 同佢哋講返, 結果補番畀我嘅時候系求其塞一塊生菜入去。 味道係極乾極不juicy burger, 自家製會比他好吃。Quadsidlla 味道都ok正常 , 裏面有雞肉同芝士,都係傳統西餐味道服務態度真係令人搖頭,我問佢攞幾杯水有位男人同我講只能買水,但我看到周圍都有瓶水, 問第二個同事就畀水我哋 ,是不是想欺騙我們純正的香港人?

服務態度真係令人搖頭,我問佢攞幾杯水