2015-04-28 406 views
同友人一齊嚟剛開業幾天的Paradise cafe ,門口貼住試業中,見佢店舖雖然細,但裝修都算唔錯,尤其佢放左個旋轉木馬擺設響外面,引左好多人留意到!佢都係一般cafe 以意粉,咖啡,全日早餐為主!我今次點了"卡邦尼粉意+馬琪朵咖啡"$75,等一會意粉就上枱,見佢賣相都可以,食落去意粉硬度,卡邦尼汁都做得不錯,但我唔知係佢哋未有經驗定係什麼問題,芝士粉、辣椒仔要自己叫佢先去拿比你都算,水都唔係自動自覺比,食到一半,佢個馬琪朵真係嚇我一跳,個份量同杯係一個好別緻的心型,但細到好似特濃咖啡一樣,其實我都飲過馬琪朵,但唔係咁樣架喎,我今次真係中伏,仲要苦到冇人有!之後當我個朋友食完曬叫賣單,我同我朋友叫左四五次,個個都掛住睇電話冇人理我哋,所有事都係踢一腳郁一下!佢個意粉係可以的,希望個咖啡只係自己叫錯,但你收得人七八十元一個午餐,你要比好少少嘅服務都得掛!
精緻馬車擺設
馬琪朵咖啡
卡邦尼意粉
2015-04-27
$78 (Lunch)
卡邦尼意粉