2020-10-02 1950 views
去離島都想在當地食番餐風味海鮮但好多時都會中伏。一時間都好難取捨幫襯邊間,伙記熱誠介紹下同比較其他幾間都係覺得呢間好啲所以進去幸好還早,可以坐到海景位加分,我們點了套餐再加個椒鹽鮮魷。店員服務一流快手快腳所有細節滴水不留,感覺好似主人家招呼你咁,其他洒家好少做到呢個水準👍🏻。最驚喜的當然椒鹽鮮魷外脆內鮮嫩送酒一流。店員推介本地龍蝦真係好食過波士頓龍蝦,蝦頭啲膏好正。粉絲蒸扇貝以為平平無奇但食落你估唔到咁好味。仲有條蒸魚好嫩滑店員又幫你起埋條骨攞走,食起上嚟唔洗番來番去真係加分😋。其他餸都好好味不過呢幾樣深刻啲。水果用凍波蘿好消暑又幫咗消化真係唔錯下次會再來的。
椒鹽鮮魷
粉絲蒸扇貝