用意大利歌劇院做主題嘅餐廳 都真係幾特別🍴店入面嘅裝修都好有feel 有好多掛畫同埋面具嘅裝飾✨呢到除左有漢堡包食🍔最正一定係自家製gelato 必試呀🍨.📌A1 Pork Burger $85塊扒係用免治豬肉整 個肉味好濃郁 但完全零騷味🐷雖然個口感好乾鞋又冇肉汁 但係都出奇地好好食‼️係用左Poland嘅靚豬 真係好有誠意 同呀姨唔鍾意豬漢堡都覺得好出色🫶🏻漢堡包包身好鬆軟 不過就偏乾左少少🤏🏻食落冇乜牛油味 但奶味就好香甜🧈上下層塊包都搽滿蛋黃醬🍳加埋車打芝士片🧀煙肉🥓蕃茄🍅生菜🥬洋蔥碎🧅更加滋味🤤.📌A2 Bacon Cheese Burger $85原本以為得煙肉同芝士 點知仲有塊牛肉漢堡扒🤩煙肉份量好多 個口感勁正 煎到勁香脆 感覺應該似炸多啲 迫晒啲脂肪出嚟 食落完全唔油膩🥓漢堡扒係免治牛肉 個牛同樣高質 濃郁牛味 仲好juicy🥩入面同樣有滿滿蛋黃醬 仲多左自家製嘅三個月beef garum 味道即時昇華🐮.📌Gelato Toast $99甜品控一定要試呢個😍佢同french toast同港式西多都唔同 就咁將兩層厚厚嘅麵包搽牛油煎香🍞包身食落非常之鬆軟 牛油味唔算太出

📌A1 Pork Burger $85

📌A2 Bacon Cheese Burger $85

📌Gelato Toast $99
甜品控一定要試呢個😍佢同french toast同港式西多都唔同 就咁將兩層厚厚嘅麵包搽牛油煎香🍞包身食落非常之鬆軟 牛油味唔算太出🧈反而有陣楓糖漿味🥞再加埋淋滿嘅朱古力醬 真係夠晒肥仔 但出奇地一啲都唔甜膩🍫Gelato揀左Valrhona Dark Chocolate好有驚喜🤎口感好綿密實在 又帶點拉扯煙韌🥹味道夠濃苦 仲有啲朱古力碎碎 好好食💯
Gelato Toast

📌Gelato Platter $397
呢間小店全部gelato都係自家製 真材實料 所以價錢會貴啲🤑不過大部分都偏甜同重奶味🙊Standard有七款($56/1 $96/2 $106/3)1️⃣Valrhona Dark Chocolate2️⃣推介Passionfruit Sorbet 好酸好清新 超開胃3️⃣Rose Mulberry Cream有啲莓籽 酸酸甜甜 但莓同玫瑰味都唔夠4️⃣Black Cherry Swirl莓味唔濃 同樣偏甜重奶味5️⃣Coconut Pineapple好熱帶風情嘅感覺 有少少椰子碎 菠蘿味好香 但有少少苦味6️⃣Yogurt 幾似平時啲froyo 但就冇咁酸偏甜 同重奶味7️⃣Chocoalte Banana勁濃香蕉味 口感都好似食緊香蕉蓉咁 冇乜朱古力味同偏甜
Premium有三款($69/1 $119/2 $129/3)1️⃣大推D24 Durian 味道超濃郁 好似食緊榴連蓉咁 口感又綿又滑2️⃣Osmanthus Chrysanthemum好清香桂花味 但都偏奶味3️⃣Pandan Lemongrass Bluepea香茅味同斑斕味道好濃 但有啲苦味
Gelato Platter

📌C7 Iced Long Black $45
好鍾意呢款咖啡豆 微微酸 但濃濃苦澀味☕️
Iced Long Black

📌E0 Matcha Latte $45
抺茶味夠回甘濃苦 好似食緊抺茶粉咁🍵夠奶香味 口感又順滑🥛喂 仲好飲過平時啲cafe💚
Matcha Latte

📌E9 Oolong Tea $39