2022-07-01 2055 views
🥢呢間嘢打去叫外賣 四五次總有一次會有啲嘢錯我建議每次叫外賣都叫店員重複但係佢哋未必show你佢哋送外賣嘅時間亦都唔定有時半個鐘有時可能要你等一個鐘先送到所以大家預好時間💡同埋提醒大家呢間嘢係唔會主動幫你地分湯如果要分湯記得落order嗰陣講,但係如果你想食到一個惹味嘅米線 *就建議唔好分湯!💡同埋佢每一碗米線都會有酸菜 芫荽 蔥 芽菜跟 *唔食嘅朋友記得打電話叫走!✨ 兩餸薯粉 中辣佢地米線配料選擇頗多,我最推薦就係佢哋嘅麻辣湯底 每次麻辣湯底都好龍尾5分鐘嘅話叫米線或者薯粉吸晒啲湯更加入味但係佢每次米線份量嘅多少都都好睇當日廚師心情 同埋個麻辣湯底每次水準都唔係咁穩定有時辣啲有時冇咁辣 唔似得出面連鎖米線店咁統一
🥢呢間嘢打去叫外賣 四五次總有一次會有啲嘢錯
我建議每次叫外賣都叫店員重複但係佢哋未必show你