2021-06-01 1074 views
成日係屋企打邊爐都覺得辣得唔過癮,唔正宗。今次食重慶既【麻辣大紅鍋】聽到個名已經好開胃😋🤣個湯底加左勁多辣椒花椒,唔會死辣,又麻又香🥳🥳佢同平時打既邊爐好唔同,有好多特色又新鮮既食材‼️🔪大刀豬腰片🐖從來無食過豬腰,第一次食真係一試難忘😍豬腰切到好薄,上枱時冰鎮住,staff話淥十秒就得💪🏻食落係好爽口,口感十足!🐽重慶炸酥肉🔥即叫即炸,外面層炸皮又薄又脆,包住入面既肉仲係好juicy好入味,呢個好適合送酒🍻仲有其他都好好味 e.g. 鴨血、珊瑚蚌、毛肚、現炸豆皮⋯⋯如果食完仲有位,記住食埋佢個甜品——紅糖糍粑,好煙韌😋⚠️有個午市套餐,三百幾兩個人好抵⚠️包湯底,十一種配料,飲品同甜品🍮快啲去試啦!

佢同平時打既邊爐好唔同,有好多特色又新鮮既食材‼️

🔪大刀豬腰片🐖

🐽重慶炸酥肉🔥