2019-02-26 606 views
ICONIC H 曾經紅極一時,分店開到去銅鑼灣,但可能熱潮已過最後租約期滿結業。因為要去紅館睇演唱會嘅關係,決定去ICONIC H 醫肚。人流雖然都有,而且舖位細,但無以前咁誇張,等左一陣就有位了。小店入面可以選擇嘅種類好多,又有各種特色口味,連條腸仔都有唔同款😆我叫左個雙囍狗,叫雙囍嘅原因就係佢果條孖腸,入面仲有燒過嘅菠蘿同燒溶左嘅芝士。由於我唔食牛嘅,店員就介紹我轉左一款係雞肉做嘅腸仔。菠蘿腸仔就唔洗諗都知夾啦! 仲要加埋啲芝士真係超邪惡! 😋😋😋🤩而朋友就叫左個魚蛋狗,本身都好懷疑依個口味到底好唔好食,但食落都唔錯,鐘意食明太子嘅人一定要食。由於淨食包有d齋,所以其中一個熱狗轉左做餐,跟餐薯條黎講都幾好食。如果下次再睇演唱會,應該都會黎食,但需要預少少時間等位。價錢一定比快餐店貴,但水準完全唔同,下次想挑戰下食牛油果松葉蟹熱狗!!😋