2017-04-09 899 views
難得有室外既餐廳,其實我都係第一次黎呢條村,唔難揾,差在無泊車位。餐廳係屋村商場內,室外坐位坐得好舒服。下午茶餐又唔算好貴,味道可接受,不過凍飲就貴左dd喇,餐補差價+$4, 塊多士跟餐+$15, 等於出面單叫多士,但多士又真係好好味,2人食左$106, 都可接受,因為比帶狗坐室外係我最like。另如下午茶餐有海南雞飯就更加好,喇沙又係無係tea set, 麵餐tea得2 款,$36-38, 可以接受喇,都唔算少款,馬來西亞野來來去去都係得呢d, 黎到都預左,貴精不貴多,香港人又真係唔太接受。最重要悠閒坐多陣都無趕我走,如老遠食完即走就差緊d喇,不過就幾驚抄牌,一陣整張320 , 呢餐就貴lu, 不過可能有位泊而我地唔識路喇。

餐廳係屋村商場內,室外坐位坐得好舒服。

2017-04-09
$106 (Tea)