2011-03-06 19 views
星期日..一個人遊咗入大坑其實我好鐘意大坑呢個地方,旺中帶靜行行吓有啲攰,素聞JAM Bakery係好好味又健康嘅蛋糕店..而且又睇過店主嘅教學書..就入嚟試吓啦..其實仲有諗住如果佢啲蛋糕好味,就帶男朋友嚟學整(佢都係鐘意靜嘢食嘅人)啦行到入嚟,見到個大蛋糕櫃,已經滿心歡喜雖然佢哋隻隻蛋糕都好靚同我揮手,但係我係伯爵茶迷,所以一見到Earl Grey已經毫不猶疑地指住佢有Earl Grey都唔會衰得去邊啩~真係冇令我失望~一食已經由心度笑出嚟有冇咁好食呀!!好香茶香,又唔會太膩creme brulee底同earl grey creme面中間都有層sponge cake隔一隔..層次做得好好唯一係上面兩片古古力味道太搶..個人覺得多咗,otherwise呢件係一件好cake!結論係決定捉男朋友同我一齊嚟整呢個蛋糕!
星期日..一個人遊咗入大坑

其實我好鐘意大坑呢個地方,旺中帶靜

行到入嚟,見到個大蛋糕櫃,已經滿心歡喜
好多蛋糕啊~~~~

有Earl Grey都唔會衰得去邊啩~

真係冇令我失望~
Earl Grey Creme Brulee Pudding cake
一食已經由心度笑出嚟

有冇咁好食呀!!
好香茶香,又唔會太膩

結論係決定捉男朋友同我一齊嚟整呢個蛋糕!
2011-03-06
$30 (Tea)
好多蛋糕啊~~~~
  • 伯爵茶Creme Brulee蛋糕