2019-11-09 91 views
朋友想試好耐,所以今日就黎陪佢試,我地1點半到都算多人。巴黎牛油豬柳粒野菌忌廉意大利飯幾香牛油味之後有豬柳粒同蘑菇粒,我覺得喱個配搭幾好,一碗既份量都幾多。吞拿魚野菜沙律&餐湯吞拿魚野菜沙律就跟餐免費包埋既,不過不失。餐湯就加$8我今日既餐湯係南瓜湯,佢嘅南瓜味好重,會有南瓜絲。Oreo脆脆特濃朱古力我同朋友都叫左喱杯,我地2個都覺得好好飲,好濃朱古力味,再配埋啲oreo真係好夾!無得頂!本來叫左個挪威煙三文魚班尼迪拼盤既,但後尾話冇哂,所以我地就叫多左個甜品。我地最後叫左雪糕香蕉朱古力手工薄餅同雪糕提拉米蘇竹炭漢堡。我覺得2款甜品配料都差不多,食落都好相似,下次可以叫番一款就可以了。相對下我覺得雪糕提拉米蘇竹炭漢堡比較出色亦比較特別,比較推介。整體來講,我覺得喱間cafe性價比好高,平民價錢,食物質素都吾錯。比較推薦佢地嘅鹹點,鹹點比甜品出色,飲品都唔錯。Menu :
朋友想試好耐,所以今日就黎陪佢試,我地1點半到都算多人。

吞拿魚野菜沙律&餐湯
吞拿魚野菜沙律就跟餐免費包埋既,不過不失。

雪糕香蕉朱古力手工薄餅
雪糕提拉米蘇竹炭漢堡