2018-07-17 371 views
喺Openrice買咗優惠券148晚食足五小時,到場另外加98蚊現金,嗰晚點咗好多嘢食刺身質素好高,另外,熟食都好好食, 選擇唔算多普普通通咁啦 。但我好多人點蟹粥,同埋蟹膏煲仔飯睇嚟都幾好食,但因為太飽喇,我自己就無食。飲品,最特別就係有清酒任飲個機器會自動幫啲清加熱酒,都幾好飲, 有啲食客唔識得用嗰部機,啲waiter都好有禮貌,慢慢教點樣用部機。仲有個汽水櫃,有啤酒汽水嗰啲之外,仲有相紙上面點嘅特別飲品。我見到隔離枱都叫左幾Round 特飲,睇黎應該都唔錯。另外,仲有個甜品櫃,可以自己攞甜品。服務態度都好好,好有禮貌,收碟碟都收得好快,除左一個啱啱新嚟嘅trainee好似有啲唔知自己做緊乜之外,( 有碟炒蜆啱啱放落枱,個trainee就即刻想拎走以為已經食完)其他人都好快,好有禮貌同好醒目。當日雖然係星期四,但係全場都滿曬,好多人食。嚟緊我應該都會再encore再食就算無買Coupon價錢其實差不多,但唔係食 五小時。 所以計埋時間,買coupon係抵啲。
,另外,熟食都好好食

另外,仲有個甜品櫃,可以自己攞甜品

)其他人都好快,好有禮貌同好醒目。

刺身
甜品櫃