2020-06-09 126 views
今日我係上環練完瑜伽,同男朋友去搵好嘢食,行過見到間素食,我哋都好有興趣個門面都幾乾淨,隔住塊玻璃見到好吸引嘅餸菜我哋就打算買外賣返屋企食!見到佢個價錢都幾抵,$33就有個三餸飯,個菜單仲係日日更新。我哋叫左兩個三餸飯試晒是日菜單,仲送埋湯我男朋友好大食,叫埋個乾燒伊麵返到屋企準備開餐我哋飲咗啖湯,就知佢係真材實料冇味精,份量黎講就唔算好多,女仔就會啱啱好,所以我男朋友話早知叫多碗😂再試埋個飯,個豆角炒蛋好出色,好滑身我本身唔係好食酸齋同咕嚕齋,但係食佢呢款黎送飯又幾好食!!個素肉有咬口得黎味道好好,食食下我都食晒成盒飯(明明想減食都忍唔住)男朋友個碗麵都好足料佢都幾照顧到食全素同埋蛋奶素嘅朋友我同男朋友都話想下次再去食埋其他餸,再嘗開心素菜日。
個門面都幾乾淨,隔住塊玻璃見到好吸引嘅餸菜
我哋就打算買外賣返屋企食!

我男朋友好大食,叫埋個乾燒伊麵

再試埋個飯,個豆角炒蛋好出色,好滑身

男朋友個碗麵都好足料

佢都幾照顧到食全素同埋蛋奶素嘅朋友

我同男朋友都話想下次再去食埋其他餸,再嘗開心素菜日。
2020-06-07
$35 (Lunch)