2023-01-13 82 views
係心心念念咗好耐嘅tanpanyaki🥺🥺一路都好想食,但真係搵唔到一間好想食嘅🫣今次打白鴿轉嚟到長沙灣,就醒起呢間有youtuber介紹過嘅鐵板燒居酒屋,見到有午市定食,即刻入咗嚟🤣🤣我哋一共叫咗兩個午市鐵板套餐,附送沙律、湯同刺身,至於鐵板燒方面就有指定牛肉薄燒同魷魚筒,另外再喺三文魚同雞扒揀多一樣作為主食,份量絕對綽綽有餘!沙律呢啲就一般大路嘢啦,但刺身又真係有啲驚喜!三文魚腩係超厚切嘅一塊,肉質超鮮甜,其餘嘅帶子同八爪魚就相對唔太有特別~至於鐵板拼盤,我會話係偏向家庭式製作,係調味稍為鹹咗少少🤏但以138呢個價錢食齊海鮮、肉同刺身,再可以坐埋喺鐵板爐旁邊睇住師傅整,個人認為已經好物超所值,絕對過到鐵板燒嘅癮🥹🫶最後我哋仲有叫assorted壽司,係套餐以外,質素都唔錯,推薦大家🥰