2023-12-26 420 views
大元街市平台呢間cafe,一開始我覺得“都係食cafe個啲嘢囉” 但食完發現性價比好高。原來仲可以帶狗狗來一齊食嘢,本身冇養寵物的我現在都好喜歡來,因為食物好吃,員工又友善,特別見到佢哋對狗狗好nice,讚!👍今次見佢地有聖誕餐,即刻約埋屋企人一齊來食個聖誕大餐,又係性價比超高!仲有可愛聖誕薑餅人特飲。burger好大份,個包又甜甜地幾好食,再配埋蕃薯條!我最愛😍我地又叫咗龍蝦意大利飯,仲有比目魚,都係好好食,絕對唔係街市貨色。另外一份龍蝦配牛柳,龍蝦焗得剛剛好,肉質好滑好甜,如果個牛柳可以配少少汁就perfect !🤗

聖誕大餐
2023-12-25