🌟豬軟骨野菜咖喱飯 🍛 $69 (10/10)佢嘅豬軟骨係招牌菜 因為係慢煮所以超級淋同埋保持到肉汁 啲軟骨係好似啫喱咁嘅質感咖喱係日式 所以係偏甜 完全唔辣 而且醬汁超多 鋪滿晒成個飯 啲飯唔係普通白飯 而係加入左南瓜同埋粟米 雖然食落味道就冇太大分別 但係應該相對健康啲而且呢間小店係少有地會比咁多菜 啲菜都好新鮮 完全唔會有漂白水味 分量大概佔咗三分一隻碟 仲有啲菜好多元化 有薯仔 蘿蔔 翠玉瓜等等OVERALL: 大推薦🤩 (10/10)呢間小店可以話係其中一間我嘅愛店 以前中學就成日食 已經回頭左超多次 而且性價比好高 大概五六十蚊就食到個飯 午晚市都同價 而且有好多選擇 除左咖喱飯仲有烏冬 而且份量非常慷慨 平日嘅午飯時段長期都排晒隊 另外天后都有一間分店🌟為推薦
🌟豬軟骨野菜咖喱飯 🍛 $69 (10/10)

OVERALL: 大推薦🤩 (10/10)

🌟為推薦
豬軟骨野菜咖喱飯