2021-04-11 6340 views
{性價比極高!}#kong_girl_foodie出街食#校長燒肉.我食7.15個場,門口一早已經有好多人等緊排隊,攞咗飛之後全部人同一時間可以入場,員工處理速度好快,而且好有禮貌,入到去成個場都好乾淨衛生,第一印象唔錯!.❣️熟食區熟食區選擇都幾多,有蒜蓉包,炸香蕉糕,炸薯角,四五款菜,蒸魚等等!每款都幾好食,但係唔夠熱!加上餐廳比較大風,所以啲嘢食好快凍!.❣️生肉區畫面超級震撼,有成40款你揀,每種肉類都有幾款味道,有咖喱味,韓式味。千祈唔好眼闊肚窄攞太多,因為仲有得打邊爐!.❣️壽司區壽司區唔算太大,但普遍嘅刺身都有,三文魚吞拿魚八爪魚味道都唔錯!.❣️冷盤區有蟹腳,青口等等, 呢個價位有得食凍海鮮都算唔錯!除咗海鮮仲有少少冷盤,例如中華沙律等等!.❣️打邊爐區有烏冬,拉麵,生菜,油麥菜,豆腐卜等等!我仲會攞凍肉區嘅肥牛攞嚟打邊爐添!而且都有調味區,令我最驚喜嘅就係有日式芝麻醬,係好食嗰隻,好多打邊爐餐廳就算貴價嘅都唔會有呢隻!.📝總結我係食七點半嗰場$218未加一!就算食最貴嗰個時段都覺得性價比超高,同一時間滿足你好多個願望,又有刺身又有海鮮,又有得燒肉同打邊爐!(
{性價比極高!}
❣️壽司
❣️冷盤區
❣️打邊爐區
📝總結
我係食七點半嗰場$218未加一!就算食最貴嗰個時段都覺得性價比超高,同一時間滿足你好多個願望,又有刺身又有海鮮,又有得燒肉同打邊爐!(っ◕‿◕)っ
❣️食完俾分時間❣️
🌟食物: 8/10
🌟環境: 8/10
🌟服務: 8/10
🌟打卡: 8/10
🌟推介: 8/10
📍 校長燒肉日韓料理
大埔安泰路1號大埔廣場地下6號舖

#香港 #香港美食 #美食分享 #香港吃貨 #hkfoodie #hkfood #hongkong #hkig #大埔美食 #大埔
2021-04-08
Type of Meal