2014-01-22 7541 views
今日難得齊人,一齊去食個豪啲嘅lunch,呢間喺合和下面嘅徳國餐廳,我都去過幾次,次次都食得好happy午餐set由$90-115不等,包咗個任食頭一盤同沙律,其實淨食頭盤都夠飽,哈哈任食頭盤有沙律啦,有啲泰式嘅,有生果,羅馬生菜嗰啲,推介有個蛋批,同埋一個好似法包樣,但係好軟熟,好好味嘅包仔👍湯方面係一個忌廉湯,不過呢個唔係一個普通嘅忌廉湯,係有啤酒味,出奇地match,正!主菜我揀咗慢燒牛扒,女仔嚟講,份量好夠,似燒牛肉,肉味略略少咗啲,不過加埋個汁都唔錯,其實枱上面除咗芥辣之外仲有個甜甜酸酸嘅醬,有芥辣子係入面,夾埋個牛都幾好食😍最後仲有⋯其實食完個牛我已經覺得好飽,仲驚個甜品會好滯,點知,原來個朱古力蛋糕底上面係番石留味mousse啫喱,食完仲覺得好fresh,好味,完美嘅午餐👍
今日難得齊人,一齊去食個豪啲嘅lunch,

最後仲有⋯

2014-01-22
$126 (Lunch)
  • Salad bar
  • 麵包