2019-07-28 1153 views
今次第二次同朋友係呢間西餐廳,試咗佢哋嘅set dinner ,每個人人均消費大概$200左右,整體來講,質素都算唔錯,環境都幾好,不過可能因為員工唔太多,上菜有少少慢。呢個套餐都幾豐富,適合四個人食,有南瓜湯、沙律、主菜可選擇四款入面嘅兩款,我哋揀咗龍蝦燴飯同埋燒豬仔骨配呢個套餐都幾豐富,適合四個人食,有南瓜湯、沙律、德國香腸拼盤配酸菜、主菜可選擇四款入面嘅兩款,我哋揀咗龍蝦燴飯同埋燒豬仔骨。仲有甜品同埋飲品奉送。南瓜湯幾好味,沙律今次就係巴馬火腿配蜜瓜沙律,都唔錯,香腸拼盤正常,出奇嘅係,個人唔鍾意食酸菜,但佢呢度嘅酸菜都幾好味。龍蝦燴飯嘅龍蝦都幾新鮮,不過啲飯就有啲少,但係個飯好好味,如果分量大啲就好啦。豬仔骨就普普通通啦,冇咩特別。甜品嗰個窩夫就唔係好得啦,個雪糕真係硬到飛起,飲品最好揀熱情果口味,其他都幾伏。

2019-06-30
Celebration