2019-01-10 289 views
本身唔係好鐘意食辣既人,四川麻辣就直頭怕怕,但有內地朋友帶過我黎食一次之後,上左癮大部分幫襯既都係內地人,佢樓面講野口音都聽落係內地人(我唔知係咪四川XD),但咁受內地人歡迎,似乎都應該好正宗佢既熱乾麵($38)其實有D似撈麵,可以再加配魚蛋、雞翼、菜等 ($6-8)。其實有D似撈麵,佢既芝麻、花生、芝麻醬、花生醬、香草等,全部都好香口,我食過唔辣同小辣,由於佢D配料好夠味,唔辣都好野味,我次次食完都lam lam 脷 不過黎食要有心理準備,佢地鋪好細,坐得唔係好舒服,而且唔算太乾淨,檯凳筷子都油油地...地下都成日有水,但你抱住食大排檔既心態黎食係絕對ok既!

熱乾麵配雞翼

2019-01-10