2023-03-13 2362 views
一直無意欲幫襯再興,單單睇見門口成日人山人海等位,已經怕怕,今次因為去集運分柝點攞淘仔,花去不少時間,Lunch 時間剩餘不多,再興又有位,即刻快快趣食個雙併飯算數.叉油雞走翼,多蔥唔該!優點 : 1, 叉油雞一上枱,即刻後悔! 後悔無指明要肥叉!外表無咩肥肉嘅叉燒,以為硬叉叉一舊,慶幸口感仍算鬆軟 Juicy,有甜味但對於我哩D重口味人士,當然會感覺味道淡咗D.2, 油雞雞肉嫩滑,滿意!缺點:1, 不論飯或餸,份量太少! 偷工減料得過份!有相有真相!2. 要求多蔥油無俾多蔥油!3, 環境極差! 首先太迫! 二來太嘈,細細間舖頭竟然有兩個收銀一共九個店員,九個店員不停嗌叉乜叉物,切叉燒把刀又噹噹聲! 仲有店舖不停發出好奇怪嘅 "挑挑" 聲! 而我又食到挑挑聲! 食到好唔自在,快快食完快快閃! 唔敢再幫襯!

叉油雞走翼,多蔥唔該!

優點 :

1, 叉油雞一上枱,即刻後悔! 後悔無指明要肥叉!

2, 油雞雞肉嫩滑,滿意!

缺點:

1, 不論飯或餸,份量太少! 偷工減料得過份!有相有真相!

2. 要求多蔥油無俾多蔥油!