2020-06-24 488 views
上星期五約左朋友黎望月軒飲茶傾下計環境幾舒適, 望住海景探光一流, 坐得都幾舒服我地叫左蝦餃、燒賣皇、炸蝦多士、鳳爪排骨飯、牛肉球同芋泥燉奶蝦餃同燒賣都好好食, 夠哂大粒!!!蝦餃餡勁多蝦, 仲要好爽口, 蝦餃皮厚薄適中, 係幾好食燒賣都幾滿意, 蝦肉同豬肉比例剛好, 蒸得夠乾身炸蝦多士係酒樓比較少見, 見到就梗係唔會錯過啦蝦多士會跟埋沙律醬俾你, 熱辣辣炸起, 多士外層佈滿芝麻, 食落勁甘香, 蝦膠餡豐富, 堅係好食!!而排骨飯同牛肉球都係水準之作芋泥燉奶份量就少左啲, 我地都以為係一碗既份量, 原來係比茶杯大少少既size, 有d意想不到不過呢個燉奶真係好香滑, 芋頭味好濃郁, 甜度適中,食落係食物既天然味道, 無加太多砂糖入去做調味, 值得推介!
上星期五約左朋友黎望月軒飲茶傾下計
環境幾舒適, 望住海景探光一流, 坐得都幾舒服

蝦餃同燒賣都好好食, 夠哂大粒!!!
蝦餃餡勁多蝦, 仲要好爽口, 蝦餃皮厚薄適中, 係幾好食
燒賣都幾滿意, 蝦肉同豬肉比例剛好, 蒸得夠乾身

炸蝦多士係酒樓比較少見, 見到就梗係唔會錯過啦
而排骨飯同牛肉球都係水準之作
Type of Meal