2017-07-31 529 views
今日約左個姊妹行街睇戲,我哋兩個都craving for burger,都好想食burger! 突然諗起呢間Burgeroom之前都好多人話好正!六點幾去到餐廳D位都已經差不多坐滿啦!不過好彩剛好有位!😌 入到去個覺得個環境都幾正,好有美國feel! 🇺🇸我哋叫左個牛油果醬芝士薯條,勁多牛油果醬同好足料,個醬仲有D粒粒牛油果加上番茄好正!跟住係鮮蘑菇牛肉漢堡,牛肉好足料好有份量!加咗鮮蘑菇感覺比芝士light D同蘑菇加牛肉超夾!👍🏻之後係今餐嘅重點-鵝肝牛肉漢堡!!!個burger 同樣非常juicy同加上鵝肝同牛肉一齊好香好好味!真心佢嘅beef patty真係好得好juicy!好有牛肉味一D都唔會有臊味!好開心!😄呢度仲有我好❤️嘅Snapple!仲有好多味選擇!開心開心!真心Burgeroom嘅漢堡真係好有水準!一定會再去!下次想食牛油果醬芝士漢堡因為今次嘅薯條D醬好好味!😍😍

牛油果醬芝士薯條

鮮蘑菇牛肉漢堡,牛肉好足料好有份量!加咗鮮蘑菇感覺比芝士