雞煲我諗好多香港人都鍾意食,有辣有唔辣,又野味😋😋但鍾意食雞煲既你如果未試過呢個火焰雞煲真係太可惜喇🤤🤤聽個名都知,火焰雞煲.. 係啊,火焰啊🔥🔥真係會著火,仲係好大火.. 因為老闆會等雞煲煮到8成熟再成支九江雙蒸酒(係大支)跟住再點火🔥🔥🔥成個鑊著晒火🤪,燒到d酒精無晒熄火就可以開蓋😍😍😍超級香噴噴啊🤤,因為燒晒d酒精,食落又好勁酒味,反而好甜老闆同店員每次都會好細心教我點樣食😂😂點解要教?因為要開工唔可以食雞架,要食左花甲同埋豬肝先💕好細心,因為遲左食會煮得太老無咁好食,之後先食雞雞🐔🐔,其實我都食左唔知幾多次Lu,步驟都熟晒😆。味道:好香同甜💖因為加左甘蔗(出無未食過有甘蔗),唔同平時食開既雞煲味道鍾意食雞煲既你一定要試。。必食推介溫馨提示:記得要提前打去訂枱,因為成日都冇位,仲有如果想加海鮮一定要訂,去到想食都唔會有得叫架地址:屏山屏廈路112號訂坐電話:53957723

鍾意食雞煲既你一定要試。。必食推介

地址:屏山屏廈路112號
訂坐電話:53957723