2019-02-21 178 views
來到旺角霖起第一樣想食嘅必定係食肥姐,應該冇咩人會話唔識,逢星期一至星期日📆晴天或者雨天☀☔都大排長龍嘅一間小食店👍🏻所以每次黎到,見到唔算太多人都會叫翻個皇牌慰勞下自己呢個超級吃貨🤤肥姐主打滷味小食,而且種類都唔少,有大細皇牌套餐:墨魚,大/細生腸,雞腎,鴨舌,豬心,紅腸等等。通常最多人會叫大/細皇牌,細皇牌好多時去食都會賣曬,自然會轉大皇牌,生腸同墨魚我最愛,一試難忘,爽口彈牙。職員會問我地要唔要甜醬同芥末,啱開始我會走芥末,但有一次唔記得講走芥末,食起身又幾夾,不過記得要叫少醬。呢款街頭小食真係值得一試,經常大排長龍唔係冇原因的~
呢款街頭小食真係值得一試,經常大排長龍唔係冇原因的~
  • 墨魚
  • 大生腸