2021-01-06 370 views
之前成日見到d人用個石燒黎燒d牛,一直好好奇係咩黎,今次終於有機會試下,原來係一間韓國餐廳!📌吉列牛定食$284另外都包左沙律、湯、飯同埋咖哩忌廉烏冬(烏冬可選牛或雞)枱上有一個迷你石燒,食之前放吉列牛上去,每舊吉列牛大小剛剛係一口,呢個過程都幾好玩🤣,同平時食韓燒有d唔同,吉列牛好好食😋,仲有wasabi吊一吊味,都幾特別架!另外個烏冬都係招牌菜,超多忌廉😋 ,鍾意食烏冬嘅人一定要試!⬇️紫薯Latte另加$25蜂蜜菊花蜜另加$13✔️個人幾鍾意個latte,好重紫薯味,而男朋友就話佢個菊花蜜都係普普通通。📌招牌蛋卷$68蛋卷都係冇另人失望,可惜份量太細,對比其他韓國餐廳蛋卷嘅大細佢只有一半,唔夠喉🤭。📌蒜片牛舌芯$58睇圖都知份量少得可憐🥺,得幾塊,但係味道係唔錯嘅。🔅整體黎講係值得一試,我因為食左個烏冬,可能因為太多忌廉關係比較頂肚,叫做勉勉強強夠食,但係我男朋友就唔太夠飽,相信如果係兩個男仔去食應該一定唔夠🤭,以呢個份量黎講價錢亦都偏貴,不過都係值得推介嘅!💰兩人價錢連加一約$450

📌吉列牛定食$284
另外都包左沙律、湯、飯同埋咖哩忌廉烏冬(烏冬可選牛或雞)
⬇️
紫薯Latte另加$25
蜂蜜菊花蜜另加$13

📌招牌蛋卷$68

📌蒜片牛舌芯$58
睇圖都知份量少得可憐🥺,得幾塊,但係味道係唔錯嘅。

💰兩人價錢連加一約$450