2020-09-19 1064 views
必試銅鑼堡+Moo Moo啤~~~等咗好耐好耐終於星期六 一放假就緊係要試下新野啦 呢間喺銅鑼灣開咗唔係好耐嘅漢堡包店 之前朋友試過話個鵝肝包好正 搞到我一直都心思思今日終於等到放假有得黎 真係好開心呀~~~餐廳裝修好開揚 有好多自然光透入嚟 感覺好舒服坐地之後 我地首先叫咗一個銅鑼灣堡 之後再叫咗牛油果柚子沙律 佢地嘅自家moo moo啤 同埋意式咖啡奶凍~~~銅鑼堡:所謂嘅銅鑼堡 其實就係我期待已久嘅鵝肝牛肉burger 材料有 鵝肝 優質安格斯牛肉 芝士 蕃茄 生菜同 moo moo汁😁非常豐富 醬汁獨特得來又唔會太濃 啱啱號 鵝肝好Juice 令到牛肉整體變得更加濕潤 個包仲有用牛油輕煎過 正 推薦大家一試~~~牛油果柚子沙律 :材料有 牛油果 柚子肉 車厘茄 紅洋蔥 同田園沙律醬配和風柚子汁 酸酸甜甜嘅醬汁好開胃 材料亦都好清新 配搭比較重味嘅漢堡包食就啱啱好balance~~~Moo moo啤:呢款手工制嘅啤酒 而家可以用優惠價試 所以我哋就叫咗一啲黎試下 點知味道真係非常喜出望外 清清甜甜嘅酒味同漢堡包非常夾 味道媲美好多得獎嘅手工啤 好有驚喜~~~推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
必試銅鑼堡+Moo Moo啤
推薦度:🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
MOO MOO Plus (銅鑼灣)
銅鑼灣百德新街59-65號Fashion Walk地下C&D號舖