2020-05-23 87 views
自己一向都好鍾意去唔同地方度食漢堡,有好多餐廳都標榜自己嘅漢堡各有特色,今次我就來試呢間嘅芝士漢堡。由於我實在太期待嘅緣故,所以我另外加多左$30,整多層芝士漢堡,所以佢一嚟就嚟咗個double份量。這一份午餐是$88,另外加$30 upgrade做double。這個burger啲芝士一嚟嘅時候就已經溶晒,成個瀑布咁,淨係試過享受已經爆分。牛肉食落去好多肉汁,配埋芝士,個味道就更加豐富,另外就係佢仲有一個炸洋蔥圈鋪喺上面,連埋沙律一齊食就Very good。另外我再叫咗一個大蝦意粉,三隻蝦鋪滿晒成個碟,非常大隻,意粉質感非常好,硬硬的,並沒有軟林林的感覺。而且香草也落得非常好,味道很多層次。之後仲叫咗佢個水牛城雞翼,雞翼外皮揸得香脆,而且有微辣,不錯。最後便是這裏的環境和優美,坐緊窗邊的位置,是很不錯的。

最後便是這裏的環境和優美,坐緊窗邊的位置,是很不錯的。

2020-05-17
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$150 (Lunch)