2021-04-12 805 views
之前一直向旺角個間食開,見哩到開左間就諗住食下啦,但係勁失望同好嬲囉!侍應質素:華星向我心目中啲伙記算係甘多間有名氣既食店有禮貌既(對比澳牛,9記個啲),但石門哩間真係麻麻。條女粗聲粗氣,串串共甘😓食物質素 : 差!個牛肉蛋餅得蛋同好少既鹹牛肉,而且勁油,個重口講湯底明顯偷工減料,稀到爆!難食!體驗 : 直情係燥底,廚房大大聲喺度播賽馬直播,第一次俾我個公仔麵,係生既,食到麵入面係未煮熟,同佢講叫佢煮耐少少🤏,因為未熟,佢夠膽死第二次比份發哂水既公仔麵我,食左一啖,我火都黎埋,又淡又發水,你唔係甘樣都好意思攞岀黎啊!同個侍應講,佢成班都笠哂水,話問廚房,廚房梗係無岀聲,總之唔想點唔伏就千祈唔好入去食😑