2022-05-13 1096 views
是日同朋友行行下街想食返個tea,跟住見到好得意嘅勿當奴叔叔,就決定試吓呢間友利x 勿當奴。結論係如果你好想食某間M字頭嘅連鎖漢堡店,呢間一定可以滿足到你🤡🍔魚柳包餐 $48我同朋友不嬲都中意食魚柳包🤡呢度嘅比M記魚柳包起碼大1/3。魚柳仲脆脆哋嘅,醬都好足夠,口感夠濕潤。但略嫌太多醬,感覺完全蓋過咗魚柳同芝士嘅味。Personally真係覺得佢同M記exactly一樣🤡,不過份量多啲足料啲/個餐包埋薯條🍟 ,係扭紋果種,仲好熱好脆,正👍🏻仲包汽水,加$8可以轉自家製飲品或熱飲️。🧇忌廉蟹肉薯餅(跟餐加配$8)呢個一般,蟹肉有啲腥,唔建議特登加$8食🍗脆香雞翼 (跟餐加配$16)睇menu應該得2隻,唔知點解多咗2隻香辣雞翼。脆香雞翼夠曬香口,另外兩隻都好夠辣,入面嘅雞肉又唔會好乾。特別一提嘅係所有嘢食送到上枱仲係好夠熱🔥🔥,唔係涷冰冰❄️,推介比好想食快餐/平價burger嘅人,物有所值。

🍔魚柳包餐 $48
魚柳包餐

個餐包埋薯條🍟 ,係扭紋果種,仲好熱好脆,正👍🏻
薯條
魚柳包餐

仲包汽水,加$8可以轉自家製飲品或熱飲️。

🧇忌廉蟹肉薯餅(跟餐加配$8)
呢個一般,蟹肉有啲腥,唔建議特登加$8食

🍗脆香雞翼 (跟餐加配$16)
脆香雞翼

推介比好想食快餐/平價burger嘅人,物有所值。
2022-05-08
$72 (Lunch)
薯條