2019-10-08 1093 views
同男朋友黎慶祝生日🥰兩個都叫左set dinner, 頭盤係我一直都唔好既火腿所以我只能夠講soso啦🤣係香草味既包,熱辣辣架!另外有碗洋蔥湯,不過我嫌佢未夠濃郁🙈pork ribs一直係我既至愛,而呢個都冇令我失望!最surprise 係佢既薯菜超好味!外面少少脆,又有蜜糖既味道!真係會一口接一口!呢個海鮮意粉都好好味,意粉硬度剛剛好~野飲都係咁上下,不過嗰杯好靚!黎到最期待嘅一part! 預先打電話問,講咗話個套餐想加錢轉心太軟,咁就可以寫字啦!其實無論慶祝定係平時黎食飯,我覺得都值得加錢轉心太軟既!佢流心嘅程度非常之好,而且亦都唔係甜到漏嗰啲呢個係跟餐既奶凍🙈普普通通啦~不得不說呢度服務幾好🤣隔離有枱客可能似住自己有少少知識,係到教個侍應點處理佢帶黎既酒🤔不過個侍應見啲客唔聽佢既建議,都好禮貌咁回應,同提供較合適既方案。👍🏻走前撞正老闆,老闆都好好人好friendly, 仲幫我地影左打卡位既相🥰
同男朋友黎慶祝生日🥰
兩個都叫左set dinner, 頭盤係我一直都唔好既火腿
所以我只能夠講soso啦🤣
係香草味既包,熱辣辣架!
另外有碗洋蔥湯,不過我嫌佢未夠濃郁🙈
pork ribs一直係我既至愛,而呢個都冇令我失望!

呢個海鮮意粉都好好味,意粉硬度剛剛好~
野飲都係咁上下,不過嗰杯好靚!

呢個係跟餐既奶凍🙈普普通通啦~