2018-11-10 474 views
同屋企人係禾輋商場買少少嘢,之後去搵食,佢哋推介我食呢間~😂龍蝦汁海鮮焗飯以佢價錢嚟講,真係好出色架喇!啲海鮮雖然係急凍嘢,但勝在夠多。個味都好好、汁好香。焗飯唔會太乾,飯嘅份量唔多唔少,啱啱好,我幾有驚喜~😂跟住兩老叫左海鮮湯麵,同海鮮湯意粉。我食左少少,都不錯,個海鮮湯意粉比較好食。芝士焗西蘭花呢個就好失色喇,不過佢啲嘢咁平就原諒佢啦~😆本身個西蘭花係白烚,之後淋啲芝士上面再拎去焗,所以啲芝士根本唔會入味~其實附近係屋邨,所以啲價位都係比較平,本身我都冇乜預期,諗住平平哋食一餐算啦~但佢主菜類都好唔錯,幾十蚊真係算好出色,仲要佢有好多唔同種類揀,平日嚟食係幾不錯選擇~

龍蝦汁海鮮焗飯

跟住兩老叫左海鮮湯麵,同海鮮湯意粉。
我食左少少,都不錯,個海鮮湯意粉比較好食。

芝士焗西蘭花

芝士焗西蘭花
呢個就好失色喇,不過佢啲嘢咁平就原諒佢啦~😆

2018-10-16