2020-07-21 991 views
今日放工經過西灣河,又去左飲食地標太安樓搵野食。近排疫情關係,加上太安樓本身比較人煙稠密,小編出街堂食既意欲好低,所以就去左搵外賣。呢間滋味屋晚市主打單/雙餸飯,另外都有得買湯/飲品同淨餸。餸既選擇唔少既,有菜有肉,總共有大概十款,放滿曬全間店。小編要左個雙餸飯,㨂左炒牛柳同豬軟骨。個飯盒入面飯同餸份量都幾多,感覺好抵食,但味道坦白講唔算太吸引。值得留意既係,成間店既餸菜除左前面幾款有塊板之外,其他都係無遮、無掩、無恆溫,就咁擺係度,返到去更加完全凍曬,感覺唔係好衛生,但食完總算無肚痛既。總括而言,小編唔係太推介呢間外賣店,特別係全城置身於疫情既水深火熱中,該店既食物衛生的確有進步既空間。

2020-06-21
Waiting Time
5 Minutes (TakeAway)