2016-12-15 528 views
終於都完sem啦!同兩位戰友一齊去旺角搵食蕃茄湯味道好濃郁,入面有好多蕃茄蓉,洋蔥同香草墨魚汁大蝦意大利飯意大利好足料,入面有好多墨魚粒,蘑菇,洋蔥同香草。🐙墨魚汁味道啱啱好,意大利訓好重黑椒味,可以除去各種海鮮嘅腥味,唔會太咸,份量適中。奧斯特選早餐材料好豐富,有兩件厚多士,一面烘底,脆卜卜,豬肉腸,雞扒,但雞扒口感少少鞋,炒蛋,煙熏三文魚加沙律,炸薯條,蜜汁豆同兩件蕃茄夠哂份量鑊仔紫薯窩夫 天氣開始凍,食返個熱辣辣既窩夫有種好幸福既感覺,兩層鬆軟既窩夫浸住粉紫色#紫薯 汁,上面配上一球雲呢拿雪糕 ,一小球紫薯蓉。🍦雪糕受熱溶化,🍠紫薯汁受熱沸騰,個畫面好夢幻好似浸緊泡泡浴咁。窩夫層鬆軟口感,沾上紫薯汁同雪糕食甜度適中,但都比較濟,可能因為紫薯汁有忌廉既關係。Rose latte味道偏甜但係整體好味,好香玫瑰味而且上面鋪有玫瑰花瓣碎,賣相一流。玫瑰梳打同樣都係有一陣好香玫瑰花味,梳打嘅感覺俾人清新感覺,唔會太甜,甜度啱啱好。大合照
終於都完sem啦!
同兩位戰友一齊去旺角搵食
蕃茄湯
味道好濃郁,入面有好多蕃茄蓉,洋蔥同香草
夠哂份量
玫瑰鮮奶咖啡