早排食過印度菜,有點心思思想再返尋味。所以,今日又同朋友去左印度餐廳食個午餐。😋攤開餐牌,結果被佢既羊肉香飯,蛋班戟同玫瑰牛奶吸引左。落完餐,好快,店員就為我地每人各自送上一個大碟同一片大荷葉俾我地分享飯餸用。👍👍再過幾分鐘,好大碗既羊肉飯連埋兩小碗既調味香料就送上枱,兩小碗香料一辣一吾辣,飯就少少辣,都幾多羊肉,羊肉吾蘇夠晒霖,好好味。😋😋😍蛋班戟成塊面甘大件,印度少有既吾辣美食,好鬆軟好好味。跟餐有4小碗吾同味道既調味香料,有辣有吾辣,任君選擇。玫瑰牛奶好甜,香濃既瑰玫香,好岩女仔飲。餐廳地方都幾乾淨,幾寬敞,坐得好舒服,店員服務態度亦好好,係一間幾值得再次幫幫襯既印度餐廳。👍👍👍
玫瑰牛奶好甜,香濃既瑰玫香,好岩女仔飲。