是日去Donki掃貨,掃完攰攰地搵個地方食埋野先走,見到呢間餐廳人頭湧湧應該都唔錯,一於試下啦😆人多嘅關係,我地揀左坐露天位置,夜晚收哂太陽又有風扇,感覺都唔太熱,至少唔會食到出哂汗😂露天位重有海景睇😌😌好Chill*Fresh Summer Salad $98*除左一般嘅沙律菜之外,呢個沙律重有蝦、蜜桃、橙同荷蘭豆😆😆配埋特制嘅蜂蜜薄荷乳酪做沙律汁,非常清新,夠哂開胃,真係好適合夏日炎炎嘅時候食*海膽三文魚子竹炭烏冬 $168*烏卒卒嘅烏冬第一次食😆烏冬比平時個d幼身,個海膽汁底偏向creamy,好岩撈烏冬食,海膽比想像中多😍😍重食到甜味🤤🤤三文魚子都非常新鮮,推介食呢個👍🏻正呀*釀海鮮南瓜批 $188*外型賣相一流😆好適合打卡😂睇落好似好細估唔到都裝到幾多海鮮😮有青口、帶子、蜆、魷魚、蝦、蟹棒、三文魚子🤤個底係薯容黎,重可以挖埋邊邊d南瓜黎食,味道都幾夾,海鮮又唔會焗到太乾,南瓜又唔會太生😋😋*心太軟配自家制雪糕 $68*呢個心太軟超好味呀😱😱😱朱古力味超濃,個心一切開就流出黎,朱古力醬點雪糕食好正,雪糕有幾隻味揀,我地就揀左玫瑰味,貪平時少有,食落都幾特別

*Fresh Summer Salad $98*

*海膽三文魚子竹炭烏冬 $168*