2022-11-06 6508 views
專登平日放假嚟呢到同朋友食birthday lunch入到去已經覺得好靚盞燈真係勁靚,好好彩坐到大廳呢邊~不過另一邊環境都不錯,中間有部三角琴Menu後面係當年今日嘅報紙,幾特別,侍應十分鼓勵我地帶走餐包有兩款,不過都比較乾薄切八爪魚片都幾多塊,面頭綠色嗰啲幾fresh紅菜湯好飲!本身係甘荀湯但賣哂,其中一位唔飲紅菜湯於是就俾咗蕃茄湯佢香脆雞腿好嫩墨魚扁意粉幾好食,好多塊墨魚,仲有少少煙肉粒,不過我覺得咸咗少少(可以接受)澳洲和牛牛面頰都好腍,幾好食,上面係炒椰菜仔問我地要咖啡定茶,侍應講咗好多款茶出嚟,最後我揀咗洋甘菊茶最後上埋個甜品係成餐飯最好食嘅嘢!黑色碟係榛子拿破崙,配海鹽焦糖雪糕,因為係朋友生日,所以喺碟上寫咗生日字句拿破崙好脆,仲有啲芝麻味白色圓碟係希臘乳酪芝士餅,配藍莓+乳酪脆,酸酸甜甜好好味最後一樣係西班牙柿,入面有啲梅酒果凍同小丸子,仲有啲桂花味,好香食完成餐飯好滿足,最初仲擔心呢間餐廳只係賣環境,好彩嘢食都唔錯,尤其係甜品好出色而且侍應服務都好好,影相都好靚不過夜晚嚟食都真係貴,所以想嚟試嘅話建議平日中午嚟同埋記得去廁所,條走廊都幾靚
專登平日放假嚟呢到同朋友食birthday lunch

入到去已經覺得好靚

Menu
1921 views

後面係當年今日嘅報紙,幾特別,侍應十分鼓勵我地帶走

餐包有兩款,不過都比較乾

薄切八爪魚片都幾多塊,面頭綠色嗰啲幾fresh
薄切八爪魚片

紅菜頭湯

香脆雞腿好嫩
香脆雞腿

墨魚扁意粉

澳洲和牛牛面頰都好腍,幾好食,上面係炒椰菜仔

澳洲和牛牛面頰

問我地要咖啡定茶,侍應講咗好多款茶出嚟,最後我揀咗洋甘菊茶

洋甘菊茶

最後上埋個甜品
係成餐飯最好食嘅嘢!

拿破崙好脆,仲有啲芝麻味

白色圓碟係希臘乳酪芝士餅,配藍莓+乳酪脆,酸酸甜甜好好味

而且侍應服務都好好,影相都好靚
不過夜晚嚟食都真係貴,所以想嚟試嘅話建議平日中午嚟

同埋記得去廁所,條走廊都幾靚
Type of Meal
Lunch