2020-11-19 994 views
早前同朋友慶祝生日上Open rice 做research 最後預約了 Green waffle diner 餐廳 今次係第二次光顧呢間餐廳依然保持水準呢間餐廳2人餐係超級之抵食包2人餐湯、前菜、2個主菜、2杯飲品同2個甜品就甘睇文字會覺得好多餐廳都俾到啦!有咩甘抵食呀?呢個餐係令人食到飽到上心口之餘重要係好食嘅 以下係2人餐嘅食物佢個前菜-薯粒係極力推介(不過係偏鹹)佢地嘅主菜同上一次我光顧嘅時候已經唔同左(掩面)我同朋友係餐牌到都睇唔到今次我地點選嘅主菜所以我就唔多介紹(不負責任mode) 總結:我會再光顧呢間餐廳嘅幾點1. 店員親切有禮貌入店前我同職員講 朋友生日可唔可以幫我寫Happy Birthday to ______職員話無問題即刻幫你 Remake2. 落單用手機掃QR code 落單係點選食品嘅時候 有D食物 好似甜品甘 佢有一項寫遲D先送上呢項好貼心 好多時揀定甜點先但唔想同鹹食一齊上 就可以剔番3. 環境乾淨同舒服食物再抵食 環境唔Ok 都唔會想再番去光顧 評分:5分為滿分食物質數:3.5/5 環境:3/5 價錢:3/5 (甘多野食先HK5
早前同朋友慶祝生日
上Open rice 做research
最後預約了 Green waffle diner 餐廳

今次係第二次光顧呢間餐廳
依然保持水準
呢間餐廳2人餐係超級之抵食
包2人餐湯、前菜、2個主菜、2杯飲品同2個甜品
就甘睇文字會覺得好多餐廳都俾到啦!
有咩甘抵食呀?
呢個餐係令人食到飽到上心口之餘重要係好食嘅

以下係2人餐嘅食物

佢個前菜-薯粒係極力推介(不過係偏鹹)

佢地嘅主菜同上一次我光顧嘅時候已經唔同左(掩面)

我同朋友係餐牌到都睇唔到今次我地點選嘅主菜
所以我就唔多介紹(不負責任mode)

總結:
食物再抵食 環境唔Ok 都唔會想再番去光顧

評分:5分為滿分
食物質數:3.5/5
環境:3/5
價錢:3/5 (甘多野食先HK504/2人)
店員服務:3/5
推介指數:3/5