2021-08-15
我地係book左6:30pm帶埋狗狗去 因為知道佢地係寵物友善餐廳order左個 巴馬火腿卡邦尼扁意粉,海鮮波菜意粉,香蕉pancake,墨西哥辣醬烤雞腿首先巴馬火腿卡邦尼扁意粉 味道一般 真係大家樂個肉醬意粉都好食過佢😂😂海鮮波菜意粉 就正正常常香蕉pancake 唔洗講 無特別 就真係一份麵餅加香蕉再加朱古力醬!完!墨西哥辣醬烤雞腿 雞腿唔新鮮 都唔知係咪係隔離K叔叔買返黎再加啲醬上去😂😂因為隔離就真係已經有一間k叔叔😂我哋叫咗嗰兩個意粉 有加38$ 轉套餐有餐湯同埋半價加購飲品個餐湯好油!飲咗幾啖已經唔想再飲!最重要嘅係呢間餐廳嘅職員 有兩個女職員 服務態度特別差 !!當時我哋係坐緊係狗狗範圍個邊 ,我哋舉手示意叫唔該 (因為個甜品成50分鐘都仲未上) ,個女職員竟然企喺度(門口) 而我哋係坐喺最入面嘅位置,之後佢竟然企定定 示意 叫我哋出去搵佢!?我個下真係O左咀 你竟然叫個客人出去搵你?跟住追問點解甜品仲未上嘅之下 個下女職員態度十分差!佢竟然話 唔係我幫你落單我唔知喎!下?你唔知咁唔通我知啊?之後我臨走嘅時候先見到餐廳出面有塊板寫住單筆消費滿350元會送tiramisu!但
帶埋狗狗去 因為知道佢地係寵物友善餐廳
首先
海鮮波菜意粉 就正正常常
我哋叫咗嗰兩個意粉 有加38$ 轉套餐
有餐湯同埋半價加購飲品
個餐湯好油!飲咗幾啖已經唔想再飲!
我個下真係O左咀 你竟然叫個客人出去搵你?
跟住追問點解甜品仲未上嘅之下 個下女職員態度十分差!
佢竟然話 唔係我幫你落單我唔知喎!
下?你唔知咁唔通我知啊?
之後我臨走嘅時候先見到餐廳出面有塊板寫住
單筆消費滿350元會送tiramisu!
但係我哋已經消費滿600幾 但係都完全冇送俾我哋!
都係臨走先見到😅😅😅😅
總括嚟講 呢間野唔會再食!!!性價比超低