2016-09-04 900 views
再次來到hebe one o one, 做得越來越差了連最招牌嘅crab cake都無埋好差勁嘅生日飯,令小弟失望。先講環境 遠觀間餐廳幾有氣氛但內裡一啲浪漫情調都無 而且幾嘈無乜冷氣, 因為算室外 , 仲要勁多蚊咬我對腳好彩問左waitress 都有蚊怕水提供返!否則成餐飯我就係黎餵飽啲蚊餐包無特別, 算有整暖返個包 野飲叫左士多啤梨奶昔 , 賣相幾靚 , 但飲落非常淡口 某大型快餐店十餘元奶昔仲好飲過佢仲有杯應該係薄荷葉西柚,又淡又酸 兩個字講晒 :難飲頭盤 帶子成餐飯最好味得呢樣, 香口 , 肉質也很爽牛肉漢堡塊漢堡扒好足料 , 可惜香料味太勁蓋過晒牛味整舊肉只食到似草的味道,少少牛味都食唔到浪費左塊漢堡扒!煙肉太薄,煎到好脆 咬落似食緊張紙碎個包硬嘅三文魚燒得層皮唔夠脆,而且過火了,肉質有點嚡口海鮮意粉非常中伏,說好的海鮮呢成碟野得幾粒蝦仔,仲要碟粉整得一啲都唔惹味! 我地只係食左兩啖就放左係到香蕉拖肥芝士餅原本對呢度的甜品仲有期望,但食左幾啖 ,都係算罷啦!外觀亦很肉酸,令人提不起食慾
再次來到hebe one o one, 做得越來越差了
連最招牌嘅crab cake都無埋

好差勁嘅生日飯,令小弟失望。
先講環境 遠觀間餐廳幾有氣氛
但內裡一啲浪漫情調都無 而且幾嘈
無乜冷氣, 因為算室外 , 仲要勁多蚊咬我對腳

餐包無特別, 算有整暖返個包
野飲叫左士多啤梨奶昔 , 賣相幾靚 , 但飲落非常淡口
某大型快餐店十餘元奶昔仲好飲過佢
仲有杯應該係薄荷葉西柚,又淡又酸
兩個字講晒 :難飲
頭盤 帶子
成餐飯最好味得呢樣, 香口 , 肉質也很爽
牛肉漢堡
塊漢堡扒好足料 , 可惜香料味太勁蓋過晒牛味
整舊肉只食到似草的味道,少少牛味都食唔到
浪費左塊漢堡扒!

煙肉太薄,煎到好脆 咬落似食緊張紙碎

個包硬嘅
三文魚
燒得層皮唔夠脆,而且過火了,肉質有點嚡口
海鮮意粉
非常中伏,說好的海鮮呢

香蕉拖肥芝士餅
原本對呢度的甜品仲有期望,
但食左幾啖 ,都係算罷啦!

外觀亦很肉酸,令人提不起食慾