2015-12-03 3075 views
同事介紹, 用TABLEMAP 訂左枱, 因為係1樓, 所以係走樓梯同後門上去估唔到都幾大幾特別喎因為用TABLEMAP, 所以有小食送-雞軟骨跟住我地睇SET 去叫野食沙律係墨西哥有機芥蘭又幾特別喎, 未食過呢個有機野, 又唔知我地中國的芥蘭咁的味好西方口味的沙律菜老公點左紅酒, 不過味道麻麻諗住叫鮮榨果汁, 但原來得返幾款, 可能LUNCH 俾人買晒剩返得幾支, 味道又唔係好啱飲, 所以都係叫左呢個朱古力特飲有面包奉上, 無咩特別湯今日係薯仔豆蓉湯好香好味呀!!我的主菜叫左大蝦拼雜菜串燒吸引好多隔離枱的人望可能顏色太鮮艷喇食落呢個味道仲好食過老公個碟有2串雜菜, 變左唔會話食得好熱氣好滯雜菜唔會話燒得過火, 好味蝦都OK個汁都好襯呢個主菜老公點了呢個牛扒, 反而有點失色, 無咩特別....最後古惑的老公, 原來同餐廳聯絡過安排左個甜品俾我初時諗住是日甜品好無食呢點知突然有件CHEEZE CAKE 碟個度寫左我名TIM好感動呀!!多謝老公~亦多謝職員的安排呢度食野無出邊餐廳咁拘謹, 位置又大D 闊D唔會話2個人就只係俾一張長枱仔你咁不過食物就希望再改善, 因為唔算係好特色, 一D 好
估唔到都幾大幾特別喎

因為用TABLEMAP, 所以有小食送-雞軟骨
跟住我地睇SET 去叫野食

沙律係墨西哥有機芥蘭
好西方口味的沙律菜
老公點左紅酒, 不過味道麻麻
有面包奉上, 無咩特別
湯今日係薯仔豆蓉湯
好香好味呀!!
我的主菜叫左大蝦拼雜菜串燒
吸引好多隔離枱的人望
可能顏色太鮮艷喇
食落呢個味道仲好食過老公個碟
有2串雜菜, 變左唔會話食得好熱氣好滯
雜菜唔會話燒得過火, 好味
蝦都OK
個汁都好襯呢個主菜
老公點了呢個牛扒, 反而有點失色, 無咩特別....
最後古惑的老公, 原來同餐廳聯絡過
安排左個甜品俾我
初時諗住是日甜品好無食呢
點知突然有件CHEEZE CAKE 碟個度寫左我名TIM
好感動呀!!
多謝老公~亦多謝職員的安排

呢度食野無出邊餐廳咁拘謹, 位置又大D 闊D
唔會話2個人就只係俾一張長枱仔你咁
不過食物就希望再改善, 因為唔算係好特色, 一D 好一D 就麻麻....