2021-04-25 5761 views
啱啱同男朋友拍拖既時候已經食過哩間餐廳,今次出觀塘諗唔到食咩好,於是決定再嚟試下!唔知點解同第一次黎既感覺有啲唔同🤔唔通係啲枱凳掉左位。餐廳環境都好闊落,而且同上次一樣,餐牌上面嘅卷物都係多到我唔知揀咩好🤣最後揀咗三種卷物同一啲小食。🎈甜蝦柚子沙律🥗 $75沙律份量好多,配料有甜蝦、柚子、牛油果、車厘茄、生菜、蘋果、中華沙律及蟹籽等。沙律用左芝麻汁,生菜爽脆,柚子清甜,甜蝦新鮮,非常開胃。🎈椒鹽雞腎🐔 $38雞腎用左胡椒調味,咸香微辣,好惹味。🎈蒜香牛油翠玉瓜 $25厚切既翠玉瓜加上蒜茸及牛油調味,有濃濃既牛油香。🎈黑龍卷(芝士、炸蟹柳、鰻魚、牛油果)$95黑龍卷面頭放上切成條狀既牛油果及鰻魚,再加上鰻魚汁。內裏既炸蟹柳炸漿夠薄,香脆好味,鰻魚味道亦濃。🎈富士山(牛油果、蟹柳、鰻魚、脆片)$88富士山卷面頭鋪滿碎蟹柳及脆片,底下係由牛油果及鰻魚整成既卷物。面頭既脆片微辣,底下既卷物口感豐富。🎈蜘蛛(青瓜、牛油果、蟹柳、軟殼蟹)$85蜘蛛卷內既軟殼蟹夠厚肉,而且炸得香脆,厚切既牛油果夠香滑,食落去非常滿足,個人最鍾意哩一款💕整體黎講,哩間餐廳既卷物種類比出面既餐廳多,食物亦夠大份,如果你

🎈甜蝦柚子沙律🥗 $75

🎈椒鹽雞腎🐔 $38
雞腎用左胡椒調味,咸香微辣,好惹味。

🎈蒜香牛油翠玉瓜 $25
厚切既翠玉瓜加上蒜茸及牛油調味,有濃濃既牛油香。

🎈黑龍卷(芝士、炸蟹柳、鰻魚、牛油果)$95

🎈富士山(牛油果、蟹柳、鰻魚、脆片)$88

🎈蜘蛛(青瓜、牛油果、蟹柳、軟殼蟹)$85

整體黎講,哩間餐廳既卷物種類比出面既餐廳多,食物亦夠大份,如果你鍾意食卷物既話,可以黎試下。

Type of Meal
Dinner