2016-07-15 2990 views
前兩晚帶左朋友去食,一早去到唔使等位,食到咁上下就開始勁多人lu。我地三個人,叫左以下呢幾樣:芝麻醬冷麵 - 麵既口感唔差,但醬既份量較少,唔夠撈。干扁四季豆 - 意想不到咁有鑊氣,炒得好好食!山東燒雞(例) - 基乎係必食既,都仲係咁好食!酸辣湯(細) - 比較酸,麻麻地。西洋菜餃子 - 皮比較厚,一定要趁熱食,餡料好味!山東香燒羊排 - 呢味又係必食!!屬於重口味既一道菜,加左好多香料去燒,但同羊既味道好夾,羊亦都燒得好有水準👍蒜泥白肉 - 相比之下,今次既蒜泥白肉就比較失色,味道中規中矩。拔絲香蕉+拔絲蘋果 - 我第一次食呢一種甜品,好特別既口感,唔算太甜,好食!!總括黎講,呢一餐證明阿純既水準依然,我已經諗好下次要試埋拔絲地瓜喇
我地三個人,叫左以下呢幾樣:

芝麻醬冷麵 - 麵既口感唔差,但醬既份量較少,唔夠撈。

干扁四季豆 - 意想不到咁有鑊氣,炒得好好食!

山東燒雞(例) - 基乎係必食既,都仲係咁好食!

酸辣湯(細) - 比較酸,麻麻地。

西洋菜餃子 - 皮比較厚,一定要趁熱食,餡料好味!

西洋菜餃
山東燒雞(例)